Jouw inbreng in onze fractie

GroenLinks bereidt commissie- en raadsvergaderingen voor tijdens de fractievergadering. Daar is altijd ruimte voor jouw mening. Zodat jouw inbreng ook direct gehoord en meegenomen kan worden in het standpunt van GroenLinks in de gemeenteraad.

De fractievergaderingen zijn op maandagavond. Elk commissielid bereidt de eigen commissievergadering voor. Bart Kagei doet de commissie Middelen, Marco Wikkerink de commissie Ruimte en Dorothea van der Velden de commissie Samenleving. In de week dat de commissies vergaderen bespreken we dat samen in de fractievergadering. In de week van de raadsvergadering bespreken we tijdens de fractievergadering de ervaringen uit de commissies en bekijken we of dat nog van invloed is op onze inbreng in de raadsvergadering.
 

Data fractievergaderingen GroenLinks

Aanvang : 19.30 uur
Locatie : Gemeentehuis Zevenaar, Kerkstraat 27 (meestal in de ruimte 4.30)
 

Voor de commissievergadering Voor de raadsvergadering maandag 2 september maandag 16 september maandag 23 september maandag 7 oktober maandag 21 oktober maandag 4 november
(voor de begroting 2020) maandag 11 november maandag 25 november maandag 2 december maandag 16 december

 

We hebben een kleine fractiekamer, daarom vinden we het wel prettig als je je tevoren aanmeldt, zodat we extra stoelen kunnen regelen. Aanmelden kan bij de fractievoorzitter Bart Kagei: b.kagei@raad.zevenaar.nl.
Klik hier voor het complete overzicht van de gemeente Zevenaar van commissie- en raadsvergaderingen en voor de vergaderstukken.

Je bent natuurlijk ook altijd welkom op de publieke tribune bij commissie- en raadsvergaderingen, of je kunt thuis mee- (of terug) kijken naar de vergaderingen: Vergadering-live-volgen-terugkijken.

Verder meedoen met GroenLinks in Zevenaar?

Dat kan!
Een poster voor het raam of op andere manier actief zijn rond verkiezingen met flyeren of huis-aan-huizen? Mail ons via zevenaar@groenlinks.nl. Of geef je op via de Wordt Actief knop onder aan deze pagina.
Wil je op de hoogte blijven van wat we doen? Geef je dan op voor onze digitale nieuwsbrieven. Je kunt zelf kiezen of je mails van GroenLinks en Jesse, Mijn lokale afdeling, of Mijn provinciale afdeling wilt ontvangen. Hiervoor hoef je geen lid te zijn.

NB: Mijn lokale afdeling is voor ons De Liemers, dus Duiven, Westervoort en Zevenaar. Op dit moment kunnen we in het mailingsysteem voor niet-leden helaas nog geen onderscheid op woonplaats maken.

Lid worden

En het liefst zien we je lid worden. Dat kan al voor € 2,- per maand. Daarmee versterk je onze afdeling en we staan altijd open voor nieuw politieke talent dat nu of bij de volgende verkiezing actief wil worden in de gemeentepolitiek!